Connecta amb nosaltres

MERCAT

Daryl Morey torna als seus orígens

Com funcionaran PJ Tucker i Danuel House a la rotació de Doc Rivers?

Comparteix

Daryl Morey torna als seus orígens

Daryl Morey està liderant el projecte uns Sixers que volen aspirar a l’anell i, per això, està apostant per les coses que ja li han funcionat bé en el passat a l’agència lliure. Primer, ho va donar tot per retrobar-se amb James Harden. L’MVP no estava content als Nets i Morey va saber llegir l’oportunitat per fer-se amb el seu jugador per excel·lència, però els primers mesos de la parella Hardem-Embiid no han acabat donant resultats òptims pels múltiples condicionants que van anar sorgint i el GM ha doblat l’aposta amb dos vells coneguts dels Houston Rockets: PJ Tucker i Danuel House.

Tots dos jugadors van ser peces importants als Rockets d’Harden i segur que també tindran un rol rellevant a Philadelphia.

PJ Tucker, una aposta massa gran per un veterà?

Ningú ha de descobrir a PJ Tucker ara per ara. Un veterà reconegut per tota l’NBA que ha demostrat una transformació total del seu estil de joc al llarg dels últims anys de la carrera que li està permetent ser una peça útil i valuosa durant més temps del que inicialment s’esperava. Aporta amb solidesa a equips candidats a l’anell. Garantia de caràcter i responsabilitat.

Un defensor d’elit amb bona mà i sense problemes de ser el cinc a un small-ball. Ve d’una temporada molt bona amb els Miami Heat, amb 71 partits jugats, 27.9 minuts de joc de mitjana i unes estadístiques de 7.6 punts (48% d’encert al tir i un 41% des del triple) i 5.5 rebots.

PJ Tucker és un jugador que encaixa en qualsevol equip i que ajudarà als Sixers a nivell defensiu i a la creació d’espai tant per Harden com per Joel Embiid. El fitxatge és bo, però el contracte crea moltes més dubtes. El veterà jugador ha signat per les tres properes temporades totalment garantides a canvi de 33 milions de dòlars; això vol dir que Tucker estarà cobrant més de 10 milions fins els 40 anys, una aposta massa llarga per un jugador d’aquesta edat, el qual pot tenir una baixada de rendiment a qualsevol temporada i de forma repentina.

Danuel House, recuperat per la causa

House va ser una aposta dels Houston Rockets que va donar molts beneficis esportius a la franquícia entre el 2018 i el 2020. Va arribar a mitjanes de 10 punts per partit i jugant pràcticament 30 minuts de mitjana. Però amb la reconstrucció dels texans, l’aler va perdre protagonisme fins sortir la passada temporada; primer als New York Knicks (franquícia amb la qual va jugar un partit) i després als Utah Jazz, amb els quals va tenir un nivell força considerable que li ha servit per guanyar-se aquest nou contracte als Sixers.

El contracte és per les properes dues temporades i comporta una retribució de 8.5 milions en total; un bon acord per un jugador que fins els 25 anys no va tenir un paper important a la lliga. El rol que tindrà a la plantilla de Doc Rivers encara està per definir segons com s’acabi de tancat la rotació, però pot ser un aler de fons d’armari molt interessant per a un equip sense Danny Green i en el qual jugadors com Paul Reed o Georges Niang han tingut presència important.


Els “Philadelphia Rockets” comencen a prendre forma dos jugadors més que van tenir les seves millors versions amb James Harden com a referència de l’equip. Sense mirar el contracte de Tucker, són dues bones incorporacions per un equip que necessita millorar la seva rotació per estar més a prop de l’anell mentre solucionen el gran -i bàsic- problema que tenen: la poca connexió que s’ha vist fins ara entre James Harden i Joel Embiid. 

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a MERCAT

Tradueix »