Connecta amb nosaltres

FIBA

Guia Esmaixada: Mundial de la Xina

Us presentem la guia del Mundial de la Xina. Esperem que us agradi!

Comparteix

Guia Esmaixada: Mundial de la Xina

Des d’esmaixada.cat ens plau publicar la guia del mundial de la Xina 2019. Portem molts mesos treballant i creant contingut de bàsquet en català al nostre web, però ens prenem aquesta iniciativa com la presentació en societat de la nostra família.

En aquesta guia, que podreu gaudir de manera indefinida ja que està lliure de qualsevol criteri de temporalitat i podeu descarregar, hi trobareu tota la informació sobre el Mundial de bàsquet que començarà el dia 31 d’agost: horaris, grups, enfrontaments, fases i dades. Teniu un anàlisi de cadascuna de les seleccions centrat en els jugadors clau, en els punts forts i febles, i en la dinàmica que han anat seguint. Ens ha portat molt entusiasme fer aquesta guia, moltes hores i molt esforç per coordinar-nos, però creiem que el resultat ha valgut la pena.

AMB LES PLANTILLES DEFINITIVES

Descarregar (PDF, 1.87MB)

Us animem a seguir-nos durant la temporada a les nostres xarxes socials: twitter (@esmaixadacat) i instagram (@esmaixadacat); a més de, evidentment, llegir-nos a esmaixada.cat. Continuarem potenciant el contingut de bàsquet en català a tots els nivells: lligues estatals, lligues femenines, lligues masculines, competicions continentals…de tot! Això només comença.

Per acabar volem comentar un detall que no ha de passar desapercebut: l’Eduard Roselló és el responsable de tota l’edició de la revista. Així doncs, ja sabeu a qui heu d’agrair l’existència d’aquest material!

Recorda que també pots jugar a la porra del mundial d’esmaixada.cat, juga amb nosaltres!!!

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada.

BOTIGA
PATREON

Més a FIBA

Tradueix »