Connecta amb nosaltres
pilota

NBA

L’NBA canvia de pilota

L’NBA canviarà de pilota la temporada que ve.

Comparteix

L’NBA canvia de pilota

Mentre tots ens plantegem si l’NBA tornarà aquesta temporada o no, Adam Silver continua preparant la temporada que ve sense oblidar-se de cap detall. Quan diem “de cap” ens referim, fins i tot, a la pilota. Perquè sí: Spalding no serà la marca que proveeixi la millor lliga del món de pilotes la temporada que ve. Wilson, una marca històrica que anteriorment ja havia tingut vinculació amb l’NBA, serà l’encarregada de posar a la taula l’ingredient bàsic dels partits de bàsquet a partir de la temporada 2021/2022.

D’aquesta manera, la pilota Wilson es guanya l’accés a nous mercats. Fa 37 anys ja havia estat la pilota oficial de l’NBA (curiosament, també durant un període de 37 anys) i en l’actualitat tenia protagonisme a la lliga universitària i a les lligues d’institut d’Estats Units, a banda d’altres indrets. L’acord amb l’NBA farà que la marca també s’encarregui de proveir de pilotes la BAL (reminiscència de l’NBA a l’Àfrica),  la WNBA, la G-League i l’NBA 2K League. Wilson, en la línia del que va fer Spalding en el seu moment, s’ha compromès a consensuar millores i actualitzacions de la pilota amb l’NBPA per tal de fer que el seu ús sigui el més còmode possible.

Segons explica Chris Haynes, el periodista que ha descobert la situació, el contracte entre l’NBA i Spalding expirava aquest estiu i ha estat decisió de mutu acord no renovar-lo. En cas que es reprengués la temporada a l’estiu, però, Spalding encara seria responsable de les pilotes.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a NBA

Tradueix »