Connecta amb nosaltres

NBA

L’NBA suspèn la temporada

La temporada NBA queda temporalment suspesa.

Comparteix

L’NBA suspèn la temporada

Era inevitable. La pandèmia originada pel Coronavirus Covid-19 avança sense aturador arreu del món i era qüestió de temps que el món de l’esport es veiés afectat per les circumstàncies. Tot i les mesures establertes amb celeritat per la direcció de l’NBA, el detonant de la suspensió ha arribat aviat: Rudy Gobert, jugador dels Utah Jazz, ha donat positiu per la malaltia.

Si bé sabem poques coses del brot de Coronavirus i no val la pena que en parlem si no som científics, sí que sabem que és una malaltia silenciosa en una part considerable de la societat. Té un període d’incubació determinat i genera més o menys símptomes depenent de les persones afectades però, al mateix temps, és molt fàcilment transmissible. En el cas que ens incumbeix, el de Gobert, ja s’ha elaborat una espècie d’esquema que ens pot ajudar a entendre com pot difondre’s la infecció:

Segons explica Royce Young, periodista especialitzat en els Oklahoma City Thunder que avui era al pavelló esperant el partit entre el seu equip i Utah Jazz, Rudy Gobert no era al pavelló sinó que estava esperant els resultats d’unes proves i, en cas negatiu, hauria pogut disputar l’enfrontament. El principal problema de l’afer Gobert és aquest acte d’irresponsabilitat:

Gobert, ras i curt, va decidir saltar-se bona part del protocol establert per l’NBA i va excedir-se en el seu contacte amb, en aquest cas, material relacionat amb els periodistes. Aquest vídeo és de dilluns, una data que quadraria força amb el període d’incubació.

Fonts pròximes a la situació afirmen que es troba bé, però entra dins dels paràmetres raonables de la malaltia que els símptomes no impactin excessivament en una persona amb la salut d’un jugador de l’NBA.

L’NBA és la primera lliga que pren la decisió dràstica de suspendre sense terminis la competició. El període d’incertesa que s’obre des d’ara ens portarà a un estadi completament desconegut. Damunt la taula hi ha rumors i teories de reducció del calendari i inici dels play off sense compliment dels 82 partits o d’un anivellament del calendari per fer que tot sigui una mica més just, però la realitat és que Adam Silver haurà de prendre una decisió amb la major proporcionalitat possible i que encara no ha transcendit cap versió oficial de la resolució.

Mentre esperem una resposta corporativa, deixem per aquí la que pot haver estat la darrera cistella del mite Vince Carter a l’NBA.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Més a NBA

Tradueix »